wie zijn wij?

De Stichting

Stichting Ken Je Stad, Maak Je Stad is een initiatief van De Zwarte Hond partner Ellen Schindler. De stichting stelt zich tot doel cultuur- en architectuureducatie te bevorderen bij de jonge bewoners van de stad. Met het project METRO O1O wil de stichting op een andere manier het gesprek aangaan met jongeren over de stad.

Het team

Een Stichting als Ken Je Stad, Maak Je Stad, met een project als METRO O1O doe je nooit alleen, daar heb je een superteam voor nodig. Een team dat gelooft in het project én daar ook vol voor gaat! Hieronder stellen we het kernteam en projectpartners voor die vanaf dag één betrokken zijn bij het project Ken Je Stad, Maak Je Stad.

Kernteam

Directeur bestuurder
Ellen Schindler

Projectleiding
Maartje Berendsen

Partners

ARK – Atelier Roosje Klap
Roosje Klap

WOAU!
Léon Kranendijk

nai010
uitgevers Eelco Welie

Bestuur

Voorzitter
Carolien Dieleman

Secretaris
Ronald van Raaij

Penningmeester
Ruud Visschedijk

Algemeen bestuurslid
Karim Amghar

De bestuursleden ontvangen geen andere beloning dan een vergoeding voor gemaakte onkosten.

ANBI

Als een goed doel aangemerkt is als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), dan weet je zeker dat er geen schenk- of erfbelasting betaald hoeft te worden over je schenken of erfrechtelijke verkrijging. Voor ANBI’s is er namelijk een algehele vrijstelling opgenomen. Uiteraard moet de verkrijging wel het algemeen belang dienen. Op deze wijze komt de schenking of erfrechtelijke verkrijging volledig ten goede aan de doelstellingen van de ANBI. Stichting Ken Je Stad, Maak Je Stad heeft de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Stichting Ken je Stad, Maak je Stad
Westblaak 37
3012 KD Rotterdam
RSIN nummer: 863332729